Klazienaveen ligt vlak aan de A37 en is hierdoor vanuit alle delen van Nederland makkelijk te bereiken.

Uit de richting Zwolle neemt u op de A37 afrit 6 – Emmen Oost en vervolgens op de rotonde de derde afslag richting Emmen. De volgende rotonde gaat u rechtdoor, waarna u bij de rechtaf op de rotonde bij het Truckers centrum gaat.

Vanuit Duitsland neemt u op de A37 afrit 6 – Emmen Oost en vervolgens op de rotonde de eerste afslag richting Emmen. De volgende rotonde gaat u linksaf.

Vanuit Emmen volgt u de N862 richting Klazienaveen. Bij de verkeerslichten te Nieuw-Dordrecht gaat u rechtdoor. Bij de eerste rotonde gaat u vervolgens rechtaf.

Parkeerinformatie:

De wedstrijdlocatie bevindt zich op de Pollux en bedrijventerrein A37 ten noorden van Klazienaveen.

Atleten kunnen parkeren op de Edisonstraat, de Morsestraat en de Newtonstraat te Emmen. Hier is voldoende ruimte aanwezig om de auto te parkeren. We verzoeken je om de verkeersregels in acht te nemen en de instructies van de verkeersregelaar op te volgen.

Aanrijden naar de parkeerplaatsen kan alleen via de N862. Deelnemers komend vanaf de A37 kunnen afrit 6 Klazienaveen nemen. Bij de rotondes lang de A37 volgt men de borden richting Emmen. Bij de rotonde bij het truckerscentrum gaat met linksaf het industrieterrein op. Deelnemers komend vanuit het noorden kunnen het beste de rondweg van Emmen nemen om vervolgens de N862 richting Klazienaveen te nemen. Bij de rotonde nabij het truckerscentrum langs de N862 gaat men rechtsaf.

Adres parkeerplaatsen:

  • Edisonstraat
  • Morsestraat
  • Newtonstraat

Aanrijroute parkeren teamtriathlon 2020 Klazienaveen