Parcourskaarten van de JMS Techniek Teamcompetities Triathlon Klazienaveen.

Parcoursen - Algemene informatie

In onderstaande tabbladen in het kort de omschrijvingen van de verschillende onderdelen inclusief afbeeldingen. Klik op de verschillende afbeeldingen om een PDF van deze kaart te downloaden. Via onderstaande link kan een PDF van het totale parcours inclusief parc fermé worden gedownload.

Download hier de PDF met alle parcourskaarten

Inschrijving en Wisselzone
Triathlon Klazienaveen Zwemmen
Zwemparcours
Het zwemmen vindt plaats in het Koning Willem-Alexanderkanaal ten noorden van Klazienaveen. Bij de start wordt een trap gemaakt, waardoor atleten veilig het water kunnen betreden. De starters van elke serie zwemmen 300 meter in een rechte lijn richting de sluis. De 2e serie van de dubbele sprint en de 2e ,3e en 4e persoon van de teamrelay Eredivisie zwemmen 2x 150 meter vanaf de sluis naar het keerpunt om de boei en weer terug. Blijf hierbij rechts van het midden van het kanaal.

Triathlon Klazienaveen Zwemmen

Triathlon Klazienaveen Zwemmen

Fietsparcours

Het fietsparcours van de JMS Techniek Teamcompetities Triathlon Klazienaveen is 5 km lang. Het parcours bevindt zich in zijn geheel op het industrieterrein Pollux en Bedrijventerrein A37, waardoor het gehele parcours kan worden afgesloten van verkeer.

Let op! Het betreft een heen-en-terug parcours. Het oversteken van de middellijn levert een DSQ op!

Teamtriathlon Klazienaveen fietsen

Loopparcours
Het loopparcours is 2 km lang en betreft een heen-en-weer parcours welke volledig verhard is.

Teamcompetities Klazienaveen Loopparcours

Finishgebied

De finish van de Triathlon Klazienaveen bevindt zich nabij de sluis naast de wisselzone. Na het finishen over de rode loper worden de deelnemers opgevangen in een speciale finish-area die alleen toegankelijk is voor atleten en organisatie.