Algemene informatie voor de deelnemers van de JMS Techniek Team Triathlon Klazienaveen.

Algemene informatie:

Op 9 juli 2023 organiseert Triathlon Klazienaveen ook dit jaar weer een wedstrijd in de de Team Competities Triathlon. Lees eerst deze algemene informatie goed door, om vervolgens, bij parcoursen specifiek bij jouw wedstrijdonderdeel verder te kijken. Alle op de site gebruikte routekaarten kunnen worden gedownload als PDF (door op de afbeelding te klikken) zodat deze ook offline beschikbaar zijn.

Wedstrijdinformatie:

Op zondag 9 juli zijn wij gastheer voor 4 verschillende divisies van de Teamcompetities

  • Eredivisie Heren- Sprint
  • Eredivisie Dames – Sprint
  • 2eDivisie Heren Noord – Team relay
  • 2eDivisie Dames Noord – Team relay
  • 3eDivisie Heren Noord – Team relay
  • 3eDivisie Dames Noord – Team relay
  • 4eDivisie Heren Noord – Team relay
  • Er mag gestayerd worden.
  • Het fietsparcours is deels een heen- en terug parcours. Het oversteken van de middellijn op dit gedeelte levert een DSQ op!
  • Tijdens de wedstrijd mogen atleten geen afval langs het parcours achterlaten. Afval afwerpen mag uitsluitend in de gemarkeerde zone rond de verzorgingsposten.

Voor meer informatie over de deelnemende teams, de huidige stand en de overige wedstrijden in de teamcompetities verwijzen wij u naar de website van de teamcompetities.

Afhalen startbescheiden:

De wedstrijdbescheiden kunnen door de teamcaptain worden afgehaald op het inschrijfbureau (hoek Maxwell straat/Curiestraat). De registratie is per serie. Er wordt dus slechts één groep tegelijkertijd ingeschreven! Zie programma voor de inschrijftijden en starttijden per serie. Wijzigingen in de teamsamenstelling kunnen tot een uur voor de wedstrijd via het wijzigingenformulier op het wedstrijdsecretariaat worden doorgegeven.

Starttijden:

10:00 Schuiteman 2eDivisie Noord Heren
10:05 Schuiteman 2eDivisie Noord Dames
12:30 Eredivisie Heren
13:15 Eredivisie Dames
14:30 Badmutsen.com 3eDivisie Noord Heren
14:35 Badmutsen.com 3eDivisie Noord Dames
14:40 Pioneer 4eDivisie Noord Heren

 

Teamtenten:

De teamtenten kunnen op een aangewezen plek aan het parcours en nabij het finishgebied geplaatst worden, zie hiervoor onderstaande kaart (aanrijroute + parkeren).

Parkeerinformatie:

De wedstrijdlocatie bevindt zich op de Pollux en bedrijventerrein A37 ten noorden van Klazienaveen.

Atleten kunnen parkeren op het grasveld aan de Curiestraat Hier is voldoende ruimte aanwezig om de auto te parkeren. We verzoeken je om de verkeersregels in acht te nemen en de instructies van de verkeersregelaar op te volgen.

Aanrijden naar de parkeerplaatsen kan alleen via de N862. Deelnemers komend vanaf de A37 kunnen afrit 6 Klazienaveen nemen. Bij de rotondes lang de A37 volgt men de borden richting Emmen. Bij de rotonde bij het truckerscentrum gaat met linksaf het industrieterrein op. Deelnemers komend vanuit het noorden kunnen het beste de rondweg van Emmen nemen om vervolgens de N862 richting Klazienaveen te nemen. Bij de verkeerslichten te Nieuw-Dordrecht gaat u rechtdoor. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u vervolgens rechtsaf, de Edisonstraat en de eerste weg LA Curiestraat.

Aanrijroute en parkeren

Captainsbriefing:

Een uur voor de start van de wedstrijd (eredivisie anderhalf uur) zal er een captainsbriefing worden gehouden worden bij het inschrijfbureau.

Verzorgingsposten en coachpost:

Tijdens de Triathlon Klazienaveen worden de atleten natuurlijk goed verzorgd. Op de looproute en bij het finishgebied zijn verzorgingsposten.

De sportdrank is van sportvoedingwebshop.com

Finish:

De finish van de Triathlon Klazienaveen bereik je wanneer je via de rode loper eindigt onder onze finishboog. Na de finish word je opgevangen door onze vrijwilligers die met drankjes en fruit voor je klaar staan.

Huldigingen:

Gedurende de dag zullen de huldigingen zo spoedig mogelijk na de finish van de 3e atleet op de afstand plaatsvinden. Dit moet echter niet samenvallen met de finish van de winnaar van een andere afstand. Dan zal de huldiging worden uitgesteld tot na deze finish.

Tijd Huldiging
12:15 Schuiteman 2eDivisie Noord Heren
12:30 Schuiteman 2eDivisie Noord Dames
14:00 Eredivisie Heren
14:45 Eredivisie Dames
16:45 Badmutsen.com3eDivisie Noord Heren
17:00 Badmutsen.com3eDivisie Noord Dames
17:00 Pioneer 4eDivisie Noord Heren