Algemene informatie voor de deelnemers van de JMS Techniek Team Triathlon Klazienaveen.

Algemene informatie:

Op 28 augustus 2022 organiseert Triathlon Klazienaveen ook dit jaar weer een wedstrijd in de de Team Competities Triathlon. Lees eerst deze algemene informatie goed door, om vervolgens, bij parcoursen specifiek bij jouw wedstrijdonderdeel verder te kijken. Alle op de site gebruikte routekaarten kunnen worden gedownload als PDF (door op de afbeelding te klikken) zodat deze ook offline beschikbaar zijn.

Wedstrijdinformatie:

Op zondag 28 augustus zijn wij gastheer voor 4 verschillende divisies van de Teamcompetities:

  • Eredivisie Heren- Team relay
  • Eredivisie Dames – Team relay
  • 2eDivisie Heren Noord – Dubbele supersprint
  • 2eDivisie Dames Noord – Dubbele supersprint
  • 3eDivisie Heren Noord – Dubbele supersprint
  • 3eDivisie Dames Noord – Dubbele supersprint
  • 4eDivisie Heren Noord – Dubbele supersprint

Er mag gestayerd worden.

Voor meer informatie over de deelnemende teams, de huidige stand en de overige wedstrijden in de teamcompetities verwijzen wij u naar de website van de teamcompetities.

Afhalen startbescheiden:

De wedstrijdbescheiden kunnen door de teamcaptain worden afgehaald op het inschrijfbureau (hoek Maxwell straat/Curiestraat). De registratie is per serie. Er wordt dus slecht één groep tegelijkertijd ingeschreven! Zie programma voor de inschrijftijden en starttijden per serie. Wijzigingen in de teamsamenstelling kunnen tot een uur voor de wedstrijd via het wijzigingenformulier op het wedstrijdsecretariaat worden doorgegeven.

Starttijden (nog niet bekend):

Eredivisie Dames
Eredivisie Heren
Schuiteman 2eDivisie Noord Heren
Schuiteman 2eDivisie Noord Dames
Badmutsen.com 3eDivisie Noord Dames
Badmutsen.com 3eDivisie Noord Heren
Pioneer 4eDivisie Noord Heren

 

Teamtenten:

De teamtenten kunnen op een aangewezen plek aan het parcours en nabij het finishgebied geplaatst worden, zie hiervoor de kaart van het finishgebied verder op deze pagina.

Parkeerinformatie:

De wedstrijdlocatie bevindt zich op de Pollux en bedrijventerrein A37 ten noorden van Klazienaveen.

Atleten kunnen parkeren op de Edisonstraat te Emmen. Hier is voldoende ruimte aanwezig om de auto te parkeren. We verzoeken je om de verkeersregels in acht te nemen en de instructies van de verkeersregelaar op te volgen.

Aanrijden naar de parkeerplaatsen kan alleen via de N862. Deelnemers komend vanaf de A37 kunnen afrit 6 Klazienaveen nemen. Bij de rotondes lang de A37 volgt men de borden richting Emmen. Bij de rotonde bij het truckerscentrum gaat met linksaf het industrieterrein op. Deelnemers komend vanuit het noorden kunnen het beste de rondweg van Emmen nemen om vervolgens de N862 richting Klazienaveen te nemen. Bij de rotonde nabij het truckerscentrum langs de N862 gaat men rechtsaf.

We willen je verzoeken om zover mogelijk door te rijden op de Edisonstraat en aan te sluiten bij je voorganger, zodat de parkeerruimte efficiënt benut wordt.

 

Adres parkeerplaatsen:

  • Edisonstraat te Emmen

Aanrijroute Wedstrijdsecretariaat

Briefing:

Een uur voor de start van de wedstrijd zal er een briefing gehouden worden bij de finish.

Verzorgingsposten en coachpost:

Tijdens de Triathlon Klazienaveen worden de atleten natuurlijk goed verzorgd. Halverwege het loopparcours is een verzorgingspost aanwezig. Daarnaast is bij het finishgebied een verzorgingspost, welke goed bereikbaar is voor lopers.

Bij warm weer zijn er 3 verzorgingsposten: bij de sluis, in Oranjedorp en bij de finish.

De sportdrank is van sportvoedingwebshop.com

Finish:

De finish van de Triathlon Klazienaveen bereik je wanneer je via de rode loper eindigt onder onze finishboog. Na de finish word je opgevangen door onze vrijwilligers die met drankjes en fruit voor je klaar staan.

Huldigingen (tijden nog niet bekend):

Gedurende de dag zullen de huldigingen zo spoedig mogelijk na de finish van de 3e atleet op de afstand plaatsvinden. Dit moet echter niet samenvallen met de finish van de winnaar van een andere afstand. Dan zal de huldiging worden uitgesteld tot na deze finish.

Tijd Huldiging
  Eredivisie Dames
  Eredivisie Heren
  Schuiteman 2eDivisie Noord Heren
  Schuiteman 2eDivisie Noord Dames
  Badmutsen.com3eDivisie Noord Dames
  Badmutsen.com3eDivisie Noord Heren
  Pioneer 4eDivisie Noord Heren