Update Heller & Heller Triathlon Klazienaveen:

Voor iedereen is de aankomende periode onzeker, zowel voor de atleten waarvoor al veel sportieve doelen zijn weggevallen en hun trainingsmogelijkheden momenteel behoorlijk beperkt zijn. Maar ook voor ons als organisatie is het onzeker wat de toekomst gaat brengen. Sponsoren hebben het moeilijk, vrijwilligers twijfelen over hun hulp en atleten twijfelen over hun inschrijving.

Zoals we er nu als bestuur in staan ???????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????? als dit volgens de richtlijnen van het RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu weer mogelijk mocht zijn. Voorop staat natuurlijk dat de veiligheid en gezondheid van atleet, publiek en vrijwilligers gewaarborgd blijft.

Helaas heeft de Teamcompetities Triathlon besloten om de gehele teamcompetities af te gelasten. Een keuze die wij zeer zeker begrijpen, maar wij denken ook dat er teams zijn die het leuk zouden vinden om toch als team te starten. Daarom zullen wij t.z.t. extra startseries toevoegen voor teams (mits voldoende animo). Hierover volgt later nog nieuws.

We hopen dat we een beroep kunnen doen op alle atleten om Klazienaveen op hun agenda te zetten en vrijwilligers om zich alvast aan te melden via het vrijwilligersformulier op onze website.

Vooral willen we jullie vragen om je aan de richtlijnen te houden en gezond te blijven, zodat we hopelijk een prachtig evenement neer kunnen zetten op ???????? ????????????????????????????????.